Laulaja Ida Elina soittaa videolla Can't Stop The Feeling -kappaleen kanteleella.
Poplaulaja Ida Elina on kulkenut omia polkujaan musiikillisesti. Hän löysi Japanin Sapporossa viettämänsä vaihto-oppilasvuoden aikana kanteleen. Instrumentti toimii Ida Elinan mukaan perinteisemmissä kansanmusiikissa, mutta myös modernissa popissa.

Oman tuotannon lisäksi Ida Elina esittää keikoillaan covereita monista pophiteistä muun muassa Billie Jean, Happy ja Skyfall -kappaleita. Uusin versio on kanteleella soitettu cover Justin Timberlaken Can't Stop The Feeling -megahitistä.

"Can't Stop The Feeling kolahti minuun heti ensi kuuntelussa. Siinä on kiva fiilis ja mieletön energia, ja kun mietin hyvää biisiä ystävänpäiväksi ystävyyttä juhlistamaan, niin tämä biisi nousi heti mieleen. Kuvasimme videon yhdellä otolla ja hyvien ystävien seurassa, joten toivottavasti myös meidän hyvä fiilis välittyy videon kautta toivottaen hyvää ystävänpäivää kaikille", Ida Elina kertoo.
Huhtikuussa Ida Elina tekee kiertueen Yhdysvalloissa.
voice.fi