Tallinna Concert to be advanced - new concert date 4th of Jan!

First some info in Estonian, scroll down for English:

Ida Elina (FIN) ja Credo-Allika kammerkoori Tallinna Metodisti kirikus 16.12.2017 kl 19:00 toimuma pidanud kontsert „Jõuluingli puudutus" lükkub artisti haigestumise tõttu edasi 4. jaanuarile 2018 kl 19:00 Tallinna Metodisti kirikus.
Korraldaja ja esinejad vabandavad südamest tekkinud ebamugavuste pärast.
Kõik 16.12.2017 kontserdile ostetud piletid kehtivad ka uuel toimumiskuupäeval (pileteid ümber vahetama ei pea). Soovi korral ostetakse piletid tagasi kuni 02.01.2018, kas Piletilevi süsteemis või kontakteerudes korraldajaga credoallika@gmail.com

Dear all, we are so sorry to announce that the great Christmas Concert „Jõuluingli puudutus" this evening in Tallinn is not happening tonight but on the 4th of January 2018! This is due to illness, again. What we are delighted of is that we didn't have to cancel the concert entirely and now all the tickets already purchased are automatically transferred to this new date. If for some reason this new set date doesn't work for you please contact us for refund, either the box office or directly to the choir credoallika@gmail.com.
More info
here
Tel: +372 5159498